2015年6月25日星期四

Den grundlæggende betydning af kronisk nyresvigt

Den grundlæggende betydning af kronisk nyresvigt
Kronisk nyresvigt er et kompleks af symptomer, der udvikles som følge af død nefroner i enhver progressiv nyresygdom. Nyrerne spiller en vigtig rolle i fjernelsen af ​​forskellige metabolitter og toksiner. På grund af kompenserende kapacitet renal dysfunktion kan være asymptomatisk, indtil de sene stadier. Ved at nedsætte renal kompenserende kapacitet i kroppen er der en forsinkelse på urinstof, kreatinin og andre metaboliske produkter og øge deres koncentration i blodet.

Forekomsten af ​​kronisk nyresvigt er 200-500 per 1 million befolkning. Øjeblikket er antallet af patienter med kronisk nyresvigt stiger årligt med 10-12%.

Når kronisk nyresvigt når den fase, hvor konservative metoder er ikke længere i stand til at kompensere for stofskiftesygdomme, du har brug for behandling for at erstatte funktionen af ​​nyrerne.

Hæmodialyse er den vigtigste behandling for patienter med terminal nyresvigt. Hæmodialyse er baseret på diffusion fra blodet gennem den semipermeable membran ind i dialysatet urinstof, kreatinin, urinsyre og andre stoffer, som forbliver i blodet i uræmi.

I den indledende fase, optagelse af patienter i dialyse program, dvs. hæmodialysesessioner Der foretages dagligt i 2-3 timer. Ved slutningen af ​​perioden med den adaptive frekvens hæmodialyse og dens varighed varierer. Hæmodialyse 2-3 gange om ugen, og deres varighed varierer fra 4 til 6 timer.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert