2015年6月16日星期二

Hvad er symptomerne på IgA nefropati

Hvad er symptomerne på IgA nefropati
De mest almindelige symptomer på IgA nefropati er mørk urin, eller hæmaturi, særlig reglerne for fysiologisk stress, såsom efter en kold. IgA nephropati er ikke en progressiv sygdom, der udvikler sig til nyresvigt med en effektiv behandling. I mange tilfælde patienter IgA er i en stabil tilstand.

Diagnose af IgA nefropati:

Hvis der mistænkes for at lide af IgA nefropati, vil en læge nøje kontrollere historien om nytten, at bemærke infektion eller nyreproblemer i fortiden. Lægen vil foretage en fysisk undersøgelse, blodtryksmåling, og se, at det har nogen symptomer på nyre nedostatochnosti.No og måle urin og blodprøver.

Produkter bør ikke være til stede i urinprøven, såsom et protein eller erythrocyt. Blodprøver viste, at blodet, hvis der er ophobning af affald.

En endelig diagnose kan kun foretages ved biopsi.

Når biopsinålen piercing nyren under anvendelse af ultralyd som en vejledning. Nål til at tage en lille prøve tkani.Zatem observeret proteinpræcipitation prøven under et mikroskop.

Højt blodtryk kan være et tegn på IgA nefropati.

Hvis du har disse symptomer, du normalt har brug for behandling med antihypertensiva (et lægemiddel til behandling af forhøjet blodtryk) .gipertenziya er en komplikation af sygdommen mest pochek.Esli IgA patientens blodtryk ikke er høj, vil lægen være meget opmærksomme på udviklingen af ​​arterielle davleniya.On kan anbefale livsstilsændringer liv (fx kost, motion, reducere stress), som hjælper med at forhindre højt blodtryk.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert