2015年6月12日星期五

Proteinuri, højt blodtryk: Hvordan til at behandle

Proteinuri, højt blodtryk: Hvordan til at behandle
Betingelse:

Jeg er træt af nyre, 42, mand. Renal to plus proteinuri, højt blodtryk, 100-140. Undertiden smerten På venstre nyre, som er nødvendig for at modtage behandling? Jeg spiser kun antihypertensiva som kontrolvat blodtryk? Analyse af nyrefunktionen er normal. Hvordan skal jeg behandle det?

Analyse af staten:

Tabet af proteiner er en integreret nyreskader celler i udseende, på dette tidspunkt, anbefaler vi, at integrativ medicin, fordi protein og okkult blod er fremkomsten af ​​patologiske skader på nyrerne. Vi skal rette behandling af beskadigede celler, er det fundamentalnym.Tem selv, fordi patologisk reparation vanskeligere, har brug for nogle vremya.Takim, er det nødvendigt at bruge medicin til bekæmpelse af sygdommen.

Vores hospital er taget integrativ medicin for at reducere urinprotein I kinesisk medicin, den vigtigste behandling er brugen af ​​mikro-kinesisk medicin. I faktiske, effektive farmaceutiske ingredienser trænger ind i nyrerne fra virkningerne af vasodilator, anti-inflammatorisk, antikoagulerende, nedbrydning, kan du fjerne kroppen af ​​skadelige stoffer, gendanne beskadigede celler. Glomerulære filtrationshastighed kan øges for at forbedre nyrefunktionen bedring efter nyrefunktion og blodtryk naturligt til det normale.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert