2015年6月14日星期日

Årsagerne til, at patienter med kronisk nyresvigt har anæmi

Årsagerne til, at patienter med kronisk nyresvigt har anæmi
Renal anæmi er det faktum, at forskellige faktorer fører til nyreskader, nyresvigt, nedsat nyrefunktion, nedsat udskillelse af metabolitter, øget fastholdelse. Foruden hævelse, symptomerne på hypertension, anæmi er et almindeligt symptom på nyresygdom.

1. Reduktionen i erythropoietin. Nyre sygdom forårsaget af renal dysfunktion, nedsat renal erythropoietin, som påvirker dannelsen og modningen af ​​røde blodlegemer i knoglen. Dette er den vigtigste årsag til renal anæmi.

2. blødning. I løbet af kronisk nyresygdom, især i slutningen af ​​kronisk nyresvigt, ofte patienter har blødning. For eksempel, epistaxis, gingival blødning, gastrointestinal malabsorption af jernmangel af jern i kroppen, hvilket fører til renal anæmi.

3. Ved afslutningen af ​​kronisk nyresvigt, dvs. i uræmi, en stor ophobning af skadelige stoffer i kroppen, som undertrykker funktionen af ​​knoglemarv izhizn erythrocytter fremskynde destruktion af røde blodlegemer, alle disse fører til anæmi.

4. fejlernæring. Nyresygdom kræver lang styring af proteinindtag, at øge mængden af ​​protein i urinen og derved reducere koncentrationen af ​​protein i plasma protein som blodet foder Reduceret renal anæmi forårsaget af det.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert