2015年6月27日星期六

Patienter med IgA nefropati kan du drikke grøn te

Patienter med IgA nefropati kan du drikke grøn te
Vi ved alle, at patienter med IgA nefropati kræver en streng diæt for at bekæmpe sygdommen. Patienter med IgA nefropati kan du drikke grøn te? Denne artikel vil give svaret.

1. IgA nefropati patienter lider ofte svære proteinuri Dette vil føre til nedsat immunitet. Så patsientys IgA nefropati modtagelige for smitte. Undersøgelser viser, at grøn te kan øge immunitet. Grøn te polyphenoler kan hæmme inflammation, reducere den tid af inflammation.

2. Aktive ingredientrasteniya i grøn te omfatter polyfenoler og koffein, som kan fremskynde blodcirkulationen, reducerer plasma viskositet, reducere røde blodlegemer sammenlægning, og hæmning af trombocytaggregation, for at reducere dannelsen af ​​blodpropper.

3. Ligeledes, på grund af tabet af store mængder protein med IgA nefropati patienter lider ofte af en forstyrrelse af fedtstofskiftet og hyperlipidæmi. Komponent i grøn te, der har den virkning at sænke blodlipidniveauer kan reducere dannelsen af ​​fedt og hæmmer den intestinale absorption af mættede fedtsyrer.

Således kan patienter med IgA nefropati drikke grøn te, men antallet af drikke grøn te bør være baseret på deres egen fysiske tilstand af patienten, bør patienten søge læge.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert