2015年6月2日星期二

At behandle hypertensiv nefropati kinesiske te

At behandle hypertensiv nefropati kinesiske te
Esl kontrol blodtryk, er det muligt at forhindre yderligere forringelse af nyreskade. Her vores eksperter anbefale nogle nyre urtete, der effektivt kan kontrollere højt blodtryk, nyreskader og bremse.

1.Hrizantema te

Fortrinsvis en krysantemum daisy ved ca. 3 g, 3 gange om dagen. Samtidig med at drikke te med lakrids zhimolostyui der fonktsiey med øget vision, varme afgiftning.

2. Hawthorn te

Vi ved alle, at tjørn kan hjælpe fordøjelsen, i virkeligheden, han, sammen med effekten af ​​at udvide blodkarrene, sænke blodsukkeret, sænke blodtrykket. Drikke te med Hawthorn frugt kan hjælpe patienter lavere blodtryk, mens lette symptomerne på tab af appetit.

3. lotus blad te

Bladene kan reducere fedt og vanddrivende, skylles friske lotus blade og tilskæring af det, tilføje den rigtige mængde vand i kog, så den kan bruges som te. Virkningen af ​​diuretika lavere blodtryk, reducere symptomerne på ødem hos patienter.

4. Gegen te

Langsigtede forbrug af te Pueraria indlysende effekt på blodtrykket kontrol hos patienter med hypertension nefropati er normalt Pueraria skal vaskes og skæres i tynde skiver, 30 gram om dagen, derefter med varmt vand kan koges som en te.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert