2015年6月3日星期三

Komplikationer membranøs nefropati

Komplikationer membranøs nefropati
Statistikkerne viser, at det vigtigste membranøs nefritis sygdom kan forekomme i alle aldre, som er mere almindelig hos voksne. 15% til 20% af patienter med asymptomatisk membranøs nefritis, proteinuri som det første symptom, 80% nefrotisk syndrom, ikke-selektiv proteinuri. Membranen nefritis hæmaturi er symptom på en voksen mikroskopisk hæmaturi for omkring 60% af alle børn kan have brutto hæmaturi. Daglige liv, skal vi være årvågne membran nefropati komplikationer.

For det første, høj blodpropper lidelser og renal trombose

På grund af stigningen i blodets indhold af koagulationsfaktorer nefrotisk syndrom, blodpladeadhæsion og forbedret adhæsion antithrombin Ⅲ og anti-plasmin aktivitet øges, og producere høj størkningslidelse. Hormon ansøgning kan bidrage til en hyperkoagulations. Forekomsten af ​​denne sygdom er ikke renal trombose er omkring 50 procent med kronisk type, ofte ikke kan tydelige symptomer, men årsagen til nefrotisk syndrom værre. Akut type, kan udtrykkes som en pludselig rygsmerter, ofte mere alvorlige, med regionen i nyrerne, som var smerte, hæmaturi, ofte brutto hæmaturi, hvide blodlegemer i urinen, en pludselig stigning i proteinuri, hypertension og akut nyresvigt, renal venetrombose bilaterale Selv oliguri og akut nyresvigt, nyresygdom side, kan forøges. Ved kronisk renal tubulær dysfunktion kan have symptomer, såsom renal glucosuria, aminosyrer i urinen, renal tubulær acidose. Desuden lungeemboli. Ekstrarenal thrombose kan også forekomme, såsom hjernen, hjertet, ben og så videre. Behovet for præcis diagnose af renal vene eller renal arteriografi, CT radioaktivt renogram og også bidrage til diagnosen.

For det andet, konsolidering af anti-glomerulær basalmembran halvmåne

Eftersom beskadigelse af basalmembranen, kan en membran virkning eller frigivelse af antigen føre til dannelse af et anti-basalmembran-antistoffer. Det kan detekteres i serum fra anti-basalmembran antistoffer, anti-neutrofile antistoffer (ANCA). Hvis således stabile patienter et hurtigt fald i nyrefunktion, og hurtigt progredierende glomerulonephritis, som ydelse, skal være meget opmærksomme på muligheden for komplikationer.

Den mest almindelige komplikation af renal venetrombose, koagulationslidelse forhøjet; undersøgelser har vist, at for at foretage en nøjagtig diagnosticering af sygdommen, behovet for renale vene eller angiografisk undersøgelse af en nyrearterie, radioaktivt renogram og CT er også nyttige til diagnose. På grund af stigningen i blodets indhold af koagulationsfaktorerne symptomer på nefrotisk syndrom, antitrombin Ⅲ og anti-plasminaktivitet steget, blodpladeadhæsion og samhørighed af stigningen, og producere høj koagulation lidelse. Under behandlingen kan steroidet fremme et hyperkoagulations.

Den mest almindelige komplikation af fusionen af ​​anti-GBM antistof nephritis; Eksperter siger, at hvis patientens tilstand hurtigt i stabil renal dysfunktion og hurtigt progredierende glomerulonephritis, som ydelse, skal være meget opmærksomme på muligheden for denne komplikation. Ved konfluens anti-glomerulær basalmembran-antistof nefritis sker tilsyneladende ligner den hurtigt frem glomerulonephritis kliniske manifestationer er blevet beskadiget basalmembran, en membran virkning eller frigivelse af antigen kan føre til dannelse af et anti-basalmembran-antistoffer.

Ovenfor det er relateret til præsentationen af ​​komplikationer membran nefropati, i håb om at hjælpe dig. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert