2015年6月7日星期日

Hvad er de komplikationer af hypertension nefropati

Hvad er de komplikationer af hypertension nefropati
Hypertensive nefropati, du kender? Kan du forstå de komplikationer af hypertensive nefropati? Jeg skal have en masse mennesker for denne sygdom ikke helt forstår. Nogle mennesker kan vide dette udtryk sygdom, men på grund af en dyb forståelse af denne sygdom, som er en lille risiko, så mange mennesker ignorere denne sygdom tage den holdning, i virkeligheden, er det ikke, det er en meget alvorlig sygdom, som i sig selv kan forårsage proteinuri hos patienter med forhøjet blodtryk, unormal urin, renal hydrolyse og så videre. Der er komplikationer forbundet med sygdommen, i sidste ende, hvad er det?

Hypertensive nefropati komplikationer:

(1) komplikationer med hjertet

Den mest almindelige er idiopatisk venstre ventrikel hypertrofi, kan patienten hjertebanken, åndenød eller anstrengelse, paroxysmal natlig dyspnø, lungeødem, svær venstre ventrikel kan forekomme eller kompliceret af koronar hjertesygdom, angina opstår, de kliniske symptomer på myokardieinfarkt.

(2) komplikationer af hjernen

Det vaskulære struktur af hjernen er forholdsvis svag, mere skrøbelig, efter hærdning, let induceret hjerneblødning i udsving i blodtrykket. Endvidere atherosklerose og cerebral infarkt forekom fordel for trombose.

(3) gastrointestinale symptomer

Hypertension, kvalme og opkastning og andre gastrointestinale symptomer forårsaget af hypertensiv encefalopati. Fordi forekomsten af ​​primære hjerne arterioler alvorlig og varig spasmer af cerebral cirkulation af blod, hjerneødem forårsaget af øget intrakranielt tryk.

(4) retinopati

Sløret syn er der hævelse af synsnerven, retinal blødning, blødning.

(5) ændringer i mængden af ​​urin

Jeg tror hypertensive nefropati var de første kliniske symptomer på nykturi, proteinuri og hæmaturi derefter, og endda udvikle sig til at blive uræmi. Når den ses fra den samlede støt stigning i blodtrykket (20,0 / 13Kpa, / 100 mmHg ovenfor), nogle af øjenlåg og / eller nedre ende ødem, at hjerte samfund ekspandere som den mest arteriosklerotisk retinopati, når bunden af ​​stribet, flammeformede blødninger, og vat bløde ekssudater støtter en diagnose af malign renal åreforkalkning. Hypertensiv encefalopati kan være passende nerve systemet symptomer.

(6) Symptomerne på hjernen

Hovedpine, svimmelhed, nyresygdom, forhøjet blodtryk er et almindeligt symptom, kan det også være hovedet eller halsen plade tung følelse stramt. Svimmelhed og forhøjet blodtryk forårsaget af fremkomsten af ​​mere tidlig morgen til detaljer, occipital eller tidsmæssig fælles. Svimmelhed forårsaget af hypertension kan være midlertidig eller permanent, er blodtryksfald reduceret.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert