2015年6月4日星期四

Opskrifter diabetes diæt

Opskrifter diabetes diæt
Vi anbefaler, at folk med diabetes spise en række fødevarer, men du kan ikke spise noget mad. Diabetespatienter med nyresygdom kræver et lavt proteinindhold, lavt fosfor, men også behovet for at få nok aminosyrer, vitaminer, mineraler og kalorier.

1. Kontrol af protein indtag planter. Patienter med diabetes har brug for til at styre indtagelsen af ​​kulhydrater, så vi er nødt til at supplere vegetabilske proteiner. Men vegetabilsk protein indeholder en masse purinbaser vil overdreven indtagelse øge byrden på nyrerne og tunge proteinuri, hvilket fører til nyreskader. Så bør begrænse sojabønner, mung bønner, soja mælk og andre protein produkter kan erstatte dem med fisk, rejer, hav ogurtsaii og andre højt postnyit myasami.

2. Begræns fedt. Hvis du har en nyresygdom, bør du begrænse dit indtag af fedt, fordi fedt kan forværre åreforkalkning. Du kan bruge vegetabilsk olie i stedet for animalsk fedt, masladolzhna den daglige dozara stitelnogo kontrolleres på 60-70 gram.

3. varmt nok. Vi anbefaler at spise mindre ris, mel, gryn, korn, og så der dalee.I anbefale hvedestivelse, majsstivelse, kartoffelstivelse, kartoffelmel, tapioka, sago, mung bønne nudler, gelatine og så videre.

4. Fødevarer salt. Spiselige salt per person per dag mellem 2-3 g, 1 g salt svarende til 5 ml sojasovs.

5. Vand. Når en patient med feber, opkastning, diarré bør tilføje mere vand efter remission dagligt over 1200 ml vand.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert