2015年6月21日星期日

Hvad forårsager pyelonefritis

Hvad forårsager pyelonefritis
Hvad tokoe pyelonefritis? Eksperter siger, at en direkte invasion af forskellige patogener fører til pochechnymu interstitsialnymu infektsionnyu mellem betændelse i slimhinden og rørformede nyrebækkenet.

I de senere år er der et forårsagende middel af nyre antigenv arvæv af patienter med pyelonephritis, som viser i patogenesen af ​​pyelonephritis, kan immune skader nyrevæv også være en af ​​årsagerne til inflammation. Inflammation i nyrerne, som de fleste mennesker ZNet, henviser sædvanligvis til pyelonephritis, lang vandladning er ufuldstændig, urin akkumuleres i kroppen for længe, ​​at forårsaget af bakteriel infektion, betændelse i nyrerne.

årsagen forårsager pyelonephritis, meget. Som regel kan de opsummeres som følger: urinvejsobstruktion lod urinstrøm ikke er glat. Som uretersten og urinveje polypper og stenose, tumor, prostatahyperplasi og kræft forårsager, at urin flow ikke er glat. Urin lange ophold i kroppen er let at avle bakterier.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert