2015年6月21日星期日

Laboratorieundersøgelser glomerulonephritis

Laboratorieundersøgelser glomerulonephritis
Med hjælp fra et hegn fra en hals vatpind kan identificere eller udelukke tilstedeværelsen af ​​streptokokinfektion.

Hvis urintest registreret en stigning på røde blodlegemer, er det nævnt glomerulær beskadigelse og øge hvide blodlegemer i urinen og proteinuri er indikatorer for skader på nephron.

Komplet blodtælling - afslører tegn på betændelse: leukocytose, øget blodsænkning (ESR).

Biokemisk blodprøve vil hjælpe med at bestemme, hvordan den generelle tilstand af barnet, og funktionaliteten af ​​organer og systemer.

Ved hjælp af biokemiske analyser af blod, kan du indstille niveauet for koncentrationen af ​​urinstof og kreatinin niveauer. Hos raske individer er koncentrationen af ​​creatinin i blodplasmaet er næsten konstant. Forhøjede plasma-kreatinin værdier indikerer en overtrædelse af nyrerne. Kontroller på kreatininclearance til at evaluere glomerulær filtrationshastighed og nyrefunktion. Til dette formål kreatinin måles samtidigt i serum og urin opsamlet over en vis periode.

Forøgelse af indholdet af urinstof i blodet forekomme i tilfælde af dehydrering, forøget protein katabolisme eller nedsat renal perfusion.

Biokemisk blodprøve vil afsløre, om der er en afvigelse i sammensætningen af ​​elektrolytten.

Kalium, natrium, chlorider - er de vigtigste elektrolytter indeholdt i cellerne i organismen. Koncentrationsniveauet i celler og i den ekstracellulære rum påvirker fysiologiske processer i kroppen, bestemmer væske- og elektrolytbalancen.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert