2015年6月28日星期日

Kronisk nyresygdom patienter om, hvordan at tilbringe de varme sommermåneder

Kronisk nyresygdom patienter om, hvordan at tilbringe de varme sommermåneder
Sommersæsonen, skal patienten fint regulere følelser, såsom havearbejde, kalligrafi, læsning, skak, etc., kan være en munter stemning, fremme rehabilitering af nefropati. Sommer Frugt og grøntsager kvalitet, farve, smag og sjove appetit, men hos patienter med kronisk nyresygdom kan ikke udstyres, så for ikke at øge byrden på nyrerne.

Sommervarmen, at antallet af nyrepatienter, ligesom is eller en kold drink at slukke din tørst, hvis spørgsmålene Tanliang akut enteritis derefter foretage gentagne sygdom eller værre, bør det anvendes med forsigtighed kolde kolde varer.

Der er også en sur, rådden mad for at undgå mave sygdom, der påvirker opsving. Han må være blid til at fordøje, lys og nærende opskrifter, ernæring lotus rod stivelse, lotus grød, lotus blad grød, røde bønner grød.

Rumtemperaturen bør ikke være for lav, patienter med kronisk nyresygdom bør ikke komme ud, så Værelset skal placeres i en rummelige, lyse og luftige, ventilation, for at opretholde en bestemt temperatur. Air bør ikke sættes for lavt, venstre og højre lavere end udetemperaturen 6 ℃ relevant, eller sårbare over for pludselige ændringer i temperatur og koldt og køligt sted. Kold er en af ​​de vigtigste faktorer, der fører til tilbagefald og forværring af kronisk nyresygdom.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert