2015年6月30日星期二

Hvordan undgår glomerulonephritis

Hvordan undgår glomerulonephritis
Til diagnosticering og behandling af akut glomerulonephritis er meget vigtigt at være opmærksom på analysen af ​​urin under patientens velbefindende.

Bruge radikal behandling i kronisk glomerulonephritis ikke er mulig, fordi den autoimmune proces er ude af forværring. Fortrinsvis mere løgn, undgå motion, ikke bliver for koldt til at arbejde i et tørt varmt rum, med at sidde, for at observere salt-fri kost (salt kan bruges 2-3 gram om dagen), bør maden være rig på vitaminer og sporstoffer. Nødvendige tilpasning af foci af kronisk infektion.

Fordelen vil bringe en spa-behandling i et tørt og varmt klima. Under en forværring kræver hospitalsindlæggelse. Eksacerbationer kan betragtes som en forringelse af urin. Under en forværring anvender den samme behandling som for akut glomerulonephritis.

Eksperter anbefaler brug af kinesisk medicin trænge terapi siden immunologi, nyre område holografiske instrument medicin iontophoresis metode. Gasning og mundtlige medicin, regulere immunforsvaret, således at kroppens evne til at helbrede sig selv enorme hastighed på deres stofskifte og reparation. Klare immunkomplekser i nyrerne og metabolitter, forbedret nyre patologiske forandringer, beskyttelse af cellemembraner, ilt frie radikaler, beskytter de tilbageværende nyre celler, med henblik på at opfylde målsætningen om stabile resterende nyrefunktion. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert