2015年6月16日星期二

Hvordan undgår kronisk nefritis i hverdagen

Hvordan undgår kronisk nefritis i hverdagen
Med det stigende antal patienter med kronisk nephritis, folk allokere meget opmærksomhed hronicheskimu jade. For at forhindre invasionen af ​​kronisk nefritis, vi nødt til at gøre det forebyggende arbejde i deres dagligdag.

Så i hverdagen, hvordan man kan forebygge kroniske nephritis?

1. Udvikle gode vaner til at opretholde en normal livsstil. Deltag i den ønskede aktivitet. Også bør styrke motion, men undgå træthed.

Kun på denne måde kan forbedre fitness og modstand af organismen.

2. For at støtte en afbalanceret kost, undgå høj-protein fødevarer. Undgå overspisning, sult og spise forgængelighed. Spis mere frisk frugt og grøntsager.

3. Drik masser af vand hver dag, ellers usunde nyrer. At have sunde nyrer,

Du bør undgå laster.

4. Undgå nefrotoksiske lægemidler, efter at du bliver syg, skal du gå til hospitalet til regelmæssig behandling, undgå forkert medicin.

5. Oprethold en god stemning, undgå for meget psykisk pres. For højt tryk kan føre til aflejring af sure stoffer, der påvirker den normale metabolisme. Passende regulering af humør og kan støtte sit eget pres alkalisk forfatning, hvilket forhindrer forekomsten af ​​sygdommen.

6. streng kontrol med diabetes kan reducere risikoen for uræmi. Diabetisk nefropati er en alvorlig indvirkning på livskvaliteten for patienterne. Således bør patienter med diabetisk nefropati bliver rigere viden om forebyggelse og behandling af diabetes mellitus, end andre. Med tidlig aktiv indgriben kan forhindre udviklingen af ​​diabetisk nefropati til nyresvigt.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert