2015年6月7日星期日

Hvordan til at leve længe i patienter med kronisk glomerulonephritis

Hvordan til at leve længe i patienter med kronisk glomerulonephritis
Kronisk glomerulonephritis er generelt nyreskader, når det er diagnosticeret, begyndte patienten at bekymre sig om deres liv, fordi patienterne tror ofte, at nyresygdom ikke vil blive helbredt. Men de forskellige patienter har forskellige betingelser, vil levetiden forskellige. Primært som følge af en anden måde at leve hos patienter med forskellig fysisk, de modtog anden behandling, etc. Derfor skal patienterne ikke være negativ i løbet af dagen, for at beregne resten af ​​deres liv, men bør modtage regelmæssig behandling, med henblik på at vende den nyrefunktion og øge den forventede levetid. Her har vi nogle forslag, i håb om at hjælpe patienten.

Kost: overvåge indtagelsen af ​​protein i kosten, kan 30-40 gram om dagen indtages i almindelighed, så prøv at spise højt proteinindhold, lavt proteinindhold kan reducere glomerulær pres, reducere inflammation skader til at levere varme, begrænse dit indtag af natrium.

Hverdagen: at forhindre en stigning i nyreskader, for eksempel. For at forebygge infektion, dehydrering, træthed og brug af nefrotoksiske lægemidler, osv, er det nødvendigt at forøge hvileperioden, er opmærksomme på mundhygiejne og så videre.

Psykologiske aspekter: mental sundhed er et vigtigt aspekt af patienten. Under behandlingen af ​​glomerulonephritis, bør patienterne opretholde gode relationer, lindre følelsesmæssige op-og nedture, holde stabil sindstilstand og en optimistisk stemning. Og aktivt samarbejde med behandlingen.

Behandling: nyreskader, hovedsageligt på grund af renal iskæmi og hypoxi-induceret renal ved immunrespons og inflammatoriske, dybere sige, fordi der er giftige stoffer i blodet. Således har vi fokus på behandling af nyresygdom i kinesisk medicin blodcirkulationen, rense blodet af toksiner, for at blokere vejen for nyreskader.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert