2015年6月30日星期二

Symptomer på diabetes (2)

Symptomer på diabetes (2)
Symptomerne på diabetes kan inddeles i to kategorier: For det første, udførelsen af ​​de metaboliske forstyrrelser, som de fleste patienter med type 1 diabetes. En anden kategori er udførelsen af ​​forskellige akutte og kroniske komplikationer. Derudover kan diabetes let føre til diabetisk nefropati uden rettidig behandling. Således at de specifikke symptomer på diabetes?

3. Der er mere

Men folk med diabetes skyldes en absolut eller relativ mangel på insulin eller insulin ufølsom stof, kun en lille mængde glukose stof absorberer blodsukkeret er højt, men det arterielle og venøse forskel i koncentrationen af ​​glucose i blodet er meget små væv celler faktisk i "sultne", der stimulerer levering center, og er forårsaget af sult, mere mad. Endvidere er en stor mængde glucose trukket fra urin, så kroppen er faktisk sulter, manglende energi kaldes også bulimi.

4. Vægttab

Hovedsageligt på grund af den absolutte eller relative mangel på insulin eller insulinresistens, kan kroppen ikke gøre fuld brug af glukose og producerer energi, styrker udvidelsen af ​​fedt og protein, på grund af overdreven forbrug viste en negativ nitrogen balance, vægttab gradvist.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert