2015年6月27日星期六

Årsager og behandling af søvnløshed hos patienter med diabetisk nefropati

Årsager og behandling af søvnløshed hos patienter med diabetisk nefropati
1. Årsager

På grund af faldet i nyrefunktion, mange giftstoffer ophobes i kroppen, beskadige hjernen og nervesystemet hos patienten. På dette tidspunkt kan patienten stå foran fænomener såsom hovedpine, svimmelhed, på dette tidspunkt har patienten søvnløshed fænomen. En anden er, at patienter med diabetisk nefropati have følelser af angst, som også kan påvirke patienter med søvn.

2. Forvaltning

Patienter med diabetisk nefropati er nødvendigt at etablere et passende system med livet, at sætte arbejde, studere og hvile til at lindre søvnløshed.

3. kost til at genoprette

Patienterne kan spise nogle kan fremme søvn, suppe, grød, te, drikke, såsom te, lotus frø, sæd grød. Hverdage drikker varmt vand til at sove ikke bo op sent, spise lys spiser stegt mad grill, krydret mad, neurasteni patienter i form af kost bør være særlig opmærksom på følgende nærende mad til hjernen.

4. Psykologisk rehabilitering

Patienterne skal først indstille en god holdning, at alle forstår sygdommen og døden er uundgåelig. Lider af sygdommen skal behandles ordentligt, opretholde en positiv holdning til livet, at have tillid til at overvinde sygdommen. Modstå sygdom.

5. Regelmæssig motion

Når patientens tilstand var en vis lettelse, kan patienten være passende øvelser, såsom gåture, Qigong, tai chi og så videre. Hvis øget fysisk aktivitet, vil søvnkvalitet stige tilsvarende.

6. Massage Sundhed

Der er flere måder at sove meget godt for massage af hovedet, at rede forsigtigt og gentagne gange kløede sit hoved og hals, kan spille for at rense blodet effekt.

7. Foot Bath

Fodbad med varmt vand til omkring en halv time til at holde temperaturen af ​​vandet, og derefter gå ned Yongquan rub gentagne fremme søvn.

没有评论:

发表评论

Online Expert