2015年6月21日星期日

Patienter med kronisk nefritis kan få børn?

Patienter med kronisk nefritis kan få børn
Patienter med kronisk nefritis kan få børn? Dette afhænger af tilstand af kronisk nefritis.

Under normale omstændigheder, når patienten fuldt tilbagebetalt, hans fertilitet. Men det skal være inden for deres hjælp, er det ikke er for stor.

Bolnyehronicheskogo jade efter graviditet bør være mere opmærksomme på condition, for at sikre tilstrækkelig hvile og søvn. Behov for en rimelig kost, at reducere sandsynligheden for infektion. Vi skal være opmærksomme på at varme koldt. Til forebyggelse af øvre luftvejsinfektioner. Renholde mellemkødet, undgå sex.

Generelt kvinder med aktiv kronisk nefritis, kronisk nefritis med svær hypertension, kronisk nyreinsufficiens bør ikke føde. Da det resterende vigtige til behandling af kronisk nephritis. Graviditet kan være skadeligt for vylechiniya sygdom, føre til en reduktion i nyrefunktionen. Patienter med arterielt tryk er større end 160/100 mm Hg Du behøver ikke at føde. Graviditet let føre til graviditet-induceret hypertension, hjerne kiosk med højt blodtryk kan også forårsage hjertesvigt, akut nyresvigt. Forekomsten af ​​postpartum blødning er også høj.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert