2015年6月12日星期五

Proteinuri kan forårsage hævelse

Proteinuri kan forårsage hævelse
Proteinuri kan forårsage hævelse? Mange mennesker spørger dette spørgsmål. Fordi mange patienter med nyresygdom efter urin protein vil symptomer på ødem. Hvad er forbindelsen mellem dem? Så vil vi introducere dig til forholdet mellem proteinuri og ødem i detaljerne, håber vi, at det kan hjælpe dig.

Ifølge undersøgelser, forårsager proteinuri hævelse. Så hvordan kan det forårsage hævelse? Overvej følgende analyse.

1.proteinurii forårsage hypoalbuminæmi, så nedsat plasma kolloid osmotisk tryk i patienten.

Efter nyresygdom, patienter med proteinkomponenter af blodstrømmen gennem den permanente skader på nyrer i urinproduktion. Efter tabet af et stort antal proteiner, kroppen er i negativ nitrogenbalance, danner hypoalbuminæmi. Hypoproteinæmi føre til nyresvigt hos patienter med sænket plasma kolloid osmotisk tryk, således at vand intravaskulær fluid vil bevæge sig mellem den hypertoniske væv og forårsage hævelse.

2. Dannelse af proteinuri umenshivuet effektive blodvolumen i kroppen

Liget af patienter med proteinuri var hypoproteinemia, plasma vand overfarter. Således udstrømningen af ​​vand fra blodet, det effektive volumen af ​​blod fra patienter reduceres betydeligt. I den menneskelige hjerne modtager et signal hypovolæmi, startede patienten renin - angiotensin - aldosteronsystemet (RAS-systemet), således at en forøgelse i renal tubulær reabsorption af natrium og vand. På den anden side, færre renal natrium udskillelse. Således patienter i renal natrium og væskeophobning, og i sidste ende føre til hævelse.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert