2015年6月21日星期日

Diagnose af glomerulonephritis hos børn

Diagnose af glomerulonephritis hos børn
Ud over en grundig fysisk undersøgelse, kan lægen anbefale følgende andre laboratorie-diagnostiske tests: podning fra halsen, urinanalyse, komplet blodtælling. Og som ultralyd, CT, MRI, og biopsi af nyrerne.

Ultralyd (US)

Nyre ultralyd anvendes til at bestemme størrelsen, formen og strukturen af ​​nyrerne, samt for at detektere abnormiteter.

Computertomografi (CT) scanning af nyrerne

CT er en af ​​de bedste metoder til påvisning af inflammatoriske nyre- og nyre formationer, samt at bestemme deres størrelse.

Magnetisk resonans imaging (MRI) af nyrerne

MRI - en metode til undersøgelse af nyrerne ved hjælp af magnetiske og radiofrekvens pulser. MR viser et detaljeret billede af nyrerne og giver en mulighed for at overveje de mindste ændringer i strukturen af ​​nyrevæv. MRI anvendes også, hvis der er kontraindikationer for CT.

En nyrebiopsi

Hvis du har mistanke om en glomerulonephritis er en nyre biopsi gøres for at bekræfte diagnosen, fastslå årsagen og mulige reversibilitet af processen. Under en biopsi, er en nål indføres i nyre og tage en prøve af nyrevævet til forskning. Ved en glomerulonephritis nyrebiopsi anvendes til at bekræfte diagnosen, da det er den mest pålidelige måde at skelne kronisk glomerulonephritis andre nyresygdomme. Biopsi udføres under ultralyd, CT eller MR.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert