2015年6月9日星期二

Hvordan skal man behandle med proteinuri

Hvordan skal man behandle med proteinuri
Urin indeholder protein, det betyder bare, at din proteinindtag rør udledes som affald. Nogle mennesker kan have protein i urinen, at som en del af det normale produkt af urin. Men du er nødt til at bekymre sig, at urinen indeholder for meget protein, og dette symptom kaldes proteinuri.

Hvorfor skal vi være opmærksomme på proteinuri?

Der kan være fælles, at en lille mængde af protein i urinen. Men der er en masse af protein i urinen, kan det være et tidligt tegn på nyresygdom.

Hvis du ikke har kontrol over proteinuri, øge mængden af ​​protein i urinen kan føre til mere alvorlige nyreskader. Over tid, det i sidste ende kan føre til nyresvigt, kan denne gang brug for dialyse eller nyretransplantation.

Hvis du finder en sygdom og få rettidig behandling, kan du stoppe eller forsinke skaden.

Behandling af proteinuri:

Behandling af proteinuri afhænger af den aktuelle situation af sygdommen, må vi først finde den virkelige årsag til overdreven protein i urinen. Hvis proteinuri induceret af diabetes, at blodsukkeret i kroppen styres, hvilket bremset dannelsen af ​​protein i urinen.

Angiotensin-konverterende enzym-hæmmer er en vigtig milepæl i behandlingen af ​​proteinuri. Hvis disse medikamenter ikke virker, vil Deres læge ordinere til patienter aldosteronantagonist eller angiotensin-receptor-antagonister. Men dette præparat er ufordelagtig for nogle patienter, da det kan forårsage hyperkaliæmi.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert