2015年6月3日星期三

Det skal bemærkes, at en patient med diabetisk nefropati

Det skal bemærkes, at en patient med diabetisk nefropati
Kontrol kost: en kost for mennesker med diabetisk nefropati bør primært begrænset, fordi diabetes er forårsaget af mere mad, især om vinteren, faldt temperaturen, nedsat svedtendens, øget sekretion af forskellige fordøjelsessystemet, appetit endnu mere energisk, at en af ​​de faktorer, stigende blodsukker, så det bør ske under vejledning af en læge for at en sund kost, kontrol kost, såsom ris, mel og stivelsesholdige fødevarer, forbud sukker og konfektureprodukter, når sulten, kan patienten tilføje andre produkter, såsom soja produkter, mejeriprodukter , kød osv, spise mere friske grøntsager, for at opfylde kroppens behov.

Følelsesmæssig stabilitet: psykisk stress, angst og panik, etc. Diabetes kan gøre værre. Vi ser, at de humørsvingninger har tætte forbindelser med diabetes, sympatisk nerve, kan forårsage lever glykogen frigives til blodet, så dit blodsukker til at stige, hvilket fører til et tilbagefald eller for at reducere den terapeutiske virkning, så patienterne skal lære at kontrollere deres følelser og opretholde følelsesmæssig stabilitet.

Forebyggelse af infektion: mange sygdomme, hovedsagelig på grund af de komplikationer, der skyldes smitstoffer. Såsom luftrør, hud, urinvejsinfektioner er en almindelig komplikation ved diabetes, måske endda livstruende. Man bør være opmærksom til at rense huden, bør ofte tage et bad, rettidig behandling af hudlæsioner, folliculitis; være opmærksom på mundhygiejne, morgen og aften for at holde sig til børste tænder efter at have spist. Dental patienter bør modtage behandling i tide, behovet for aktiv behandling af kronisk halsbetændelse, bihulebetændelse, bronkitis, for at eliminere risikoen for lungebetændelse.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert