2015年6月28日星期日

Sundhed Tip af diabetisk nefropati

Sundhed Tip af diabetisk nefropati
Ifølge undersøgelsen, er diabetisk nefropati blevet den mest direkte årsag til nyresygdom, og sandsynligheden for mennesker syge med diabetisk nefropati er stigende. At hjælpe flere patienter mister diabetisk nefropati, har nyre specialister givet os tre tips til behandling af denne sygdom.

1, nøje overvåge dit blodtryk

Nogle medicineringsfejl under behandling af diabetisk nefropati, de fleste mennesker lagde stor vægt på niveauet af sukker i blodet, men ignorerede niveauet af blodtrykket. Niveauerne af blodtryk og prognose af diabetisk nefropati er tæt forbundet med hinanden. Hvis ikke velkontrolleret, som kan gøre sygdommen vanskeligere under normale omstændigheder, blodtryk bør holdes på 130 / 75mmHg. Hvis du kan være en god kontrol af blodtrykket kan bidrage til niveauet af GFR at bremse graden af ​​nyresvigt.

2, kan ikke vilkårligt forøget protein

Overskydende krop albumin og plasma behandling er en almindelig fejl af diabetisk nefropati. Proteinuri og hypoalbuminæmi forekommer i fremskredne stadier af diabetisk nefropati, så de gør den største indsats for at forbruge protein, men gøre alle disse ting er ubrugelige. Det meste af proteinet vil blive produceret i de næste 48 timer. Værre, vil disse proteiner være yderligere skader nyre.

3. Må ikke misbruge diuretika

For patienter med diabetisk nefropati, et diuretikum er ikke ny. Men mange læger gør patienter opmærksomme på disse diuretika. Vi ved alle, at patienter, der får diuretika, øget vandladning, at lindre ødem, men på samme tid meget hævelse kan føre til elektrolytforstyrrelser, og nyreskader stigning. Det vigtigste er, at det ikke kan løse problemet ved roden af ​​nyresygdom.

没有评论:

发表评论

Online Expert