2015年6月16日星期二

Sådan lette hovedpine patienter med diabetisk nefropati

Sådan lette hovedpine patienter med diabetisk nefropati
Hos nogle patienter med diabetisk nefropati Krajno en hovedpine, hvis du lider af en hovedpine, bør han være i højeste beredskab, da det kan afspejle et meget alvorligt problem med nyresygdom.

Først, lad os se på, hvorfor nogle patienter med diabetisk nefropati Krajno hovedpine.

1.Othody ophobes i kroppen

Hvis man ikke har nok dialyse eller dialyse, kan affaldet af kroppen ikke elimineres fra kroppen, hvilket medfører hovedpine, under normale omstændigheder, kan patienter have andre symptomer, såsom rygsmerter, høje niveauer af kreatinin.

2.Pochechnaya anæmi

Sunde nyrer producerer hovedsageligt det, der kaldes EPO i erythropoietin, som hovedsageligt producerer røde blodlegemer. For patienter med diabetisk nefropati, reduktion af mængden af ​​EPO fører til et fald i de røde blodlegemer, og derefter forårsage anæmi, smerter, hoved og nyrer.

3. Højt blodtryk

Sunde nyrer kan balancere blodtryk, hvis patienten er diabetisk nefropati, normale nyrer er beskadiget, vil evnen til at balancere blodtrykket falder, forårsager højt blodtryk, og patienten lider konstant hovedpine.

Eksperter nyre hospital i Shijiazhuang nefrapatii tyder på, at de fleste patienter med diabetisk først skal finde årsagen til en hovedpine for at bestemme den passende behandling.

Terapi infiltration Micro-kinesisk medicin er en unik og effektiv behandling for nyre bestilt sidste på hospitalet. Det er en lokal terapi, der består af mange urter, er disse urter udvindes fra naturlige planter. Grass kan hjælpe patienter at genoprette beskadigede nyrefunktion. Indtil da, kan inddrivelsen af ​​nyrefunktionen og kontrol af hovedpine være helt løst. Så disse urter indpakket i to sæt, beliggende i nærheden af ​​patienten liggende på de to sæt, ved hjælp af penetration værktøj kits aktive stof kan sende nyre til opnåelse vasodilator, anti antikoagulation nedbrydning.

没有评论:

发表评论

Online Expert