2015年6月16日星期二

Hvor længe kan patienter leve med kronisk glomerulonephritis

Hvor længe kan patienter leve med kronisk glomerulonephritis
Kronisk glomerulonephritis er en fælles nyreskader. Når sygdommen er bestemt, begyndte patienten at bekymre sig om deres levetid. Fordi patienterne tror ofte, at nyresygdom ikke vil blive helbredt. Men længden af ​​tid fra patienter med nyresvigt til forskellige, så patienterne ikke bor i den samme længde. Hovedsageligt fordi den livsstil af patienter er forskellige, de har forskellige fysiske og de har modtaget forskellig behandling, etc .. Derfor bør patienterne ikke negativt beregne dagen inden udgangen af ​​sine dage, men bør modtage regelmæssig behandling til vostonovit nyrefunktionen og øge den forventede levetid. Her tilbyder vi følgende tips, i håb om at hjælpe patienten.

Ernæring, fordi det er nødvendigt at styre indtaget af kosten protein, 30-40 gram protein om dagen. Forsøge at spise en højt proteinindhold og lavt proteinindhold, kan TCHO reducere glomerulær tryk og reducere inflammation skader, give varme. Desuden er det nødvendigt at begrænse indtagelsen af ​​natrium.

Aspekter af livet: det er nødvendigt at forhindre en stigning i de faktorer skadelige nyrer. såsom, skal for eksempel infektion, dehydrering, træthed og hviletider øges. Bemærk mundhygiejne og så videre.

Psykologiske aspekter: mental sundhed også være en vigtig faktor. Under behandlingen af ​​glomerulonephritis, bør patienterne opretholde en god stemning, en stabil tilstand i sindet og optimistisk holdning. Og bør samarbejde aktivt med behandlingen.

Behandling: glomerulær skade, hovedsageligt på grund af renal iskæmi og hypoxi forårsaget af betændelse i nyrerne, der forårsager immun ekstremer. Dybere fordi der giftige stoffer i blodet. Således fokuserer behandling af vores kinesiske medicin på ekstrakorporal cirkulation blod rensning af toksiner, blokerer vejen til nyreskader.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!
Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert