2015年2月14日星期六

Almond er nyttigt, hvis patienter med CKD?

Almond er nyttigt, hvis patienter med CKD
Patienten i '64 og hun kun 9% af nyrefunktion, øget kreatinin på 4,16 mg / dl. Vandfyldte mandler nyttigt, hvis nyre?

Mandler bringer mange fordele for patienter med nyresygdom. Mandler, ligesom valnødder, jordnødder og andre nødder indeholder enkeltumættet fedt, som reducerer niveauet af low-density lipoprotein kolesterol at reducere risikoen for kardiovaskulære komplikationer. Endvidere mandler indeholder magnesium og vitamin B6, som hjælper med at reducere mængden af oxalat i urinen, og dermed mindske risikoen for nyresten.

Mandler spiller også en rolle i reguleringen af blodtryk og blodsukker. Hypertension og diabet- hovedårsager forårsager CKD (kronisk nyresygdom). Selvom nyresygdom ikke er forårsaget af højt blodtryk og højt blodsukker, nyresygdom i slutstadiet forårsager også højt blodtryk, metabolisme af proteiner, fedt og sukker i blodet. Ældre patienter med nyresygdom ofte lider af fordøjelsesproblemer og gastrointestinale lidelser, såsom forstoppelse, diarré etc. Mandler kan lindre forstoppelse.

Mindali- er produkter med et højt indhold af protein, og de er en vigtig kilde til protein af høj kvalitet. Selvom patienterne har brug for høj kvalitet protein til at reparere og bygge væv, men drikker for meget protein belaster nyrerne og fremskynde udviklingen af sygdommen og forværre sygdommen. Desuden mandler indeholder høje fosfor, og det er derfor nødvendigt at begrænse anvendelsen af mandler. For at oplyse din mor, har du en øget kreatinin og resten af nyrefunktionen 9% opstår let elektrolytforstyrrelser, og det er derfor vigtigt at overvåge indholdet af elektrolytter i blodet og planlægge sin kost og livsstil.

Nå jeg må sige, at mandler, kost og livsstil ikke kan forbedre tilstanden af hende. Resten af nyrefunktionen 9% angav, at den allerede er i den terminale fase af CKD, og så skal du have en effektiv medicinsk behandling for at stoppe udviklingen af sygdommen og forlænge livet.

没有评论:

发表评论

Online Expert