2015年2月26日星期四

Nogle tips om ernæring for patienter med lupus nephritis


Nogle tips om ernæring for patienter med lupus nephritis

For patienter med lupus nephritis, ernæring er afgørende led i processen med forebyggelse og behandling. Korrekt og videnskabelig magt kan forhindre lupus nephritis, desuden har den bedste virkning. Fordi forskellige patienter har forskellige sygdomstilstande, skal hver patient have en form for kost planer om at genoprette tilstanden af ​​sygdommen. Dernæst vil vi give dig nogle råd, og vi håber, at du kan drage fordel af følgende elementer.

Først læger generelt forbyder patienter med lupus nephritis der er fødevarer som svampe, selleri, spinat, figner mv Da disse fødevarer kan forværre sygdomstilstanden. Derudover patienter med lupus nephritis skal undgå marine produkter, da de fleste patienter med allergi. Hvis de spiser skaldyr, kan de være allergisk, og i sidste ende var en alvorlig sygdomstilstand.

For det andet, som med lupus nephritis, patienter ofte tage andre hormoner og lægemidler, kan de mangler vitamin B, vitamin C, vitamin D, calcium og zink, så det bør have sådan et måltid, der er næringsstoffer.

1. Fødevarer rige på vitamin B, omfatter korn, lever, kartofler, grønne bladgrøntsager.

2. Fødevarer rige på C-vitamin, omfatter broccoli, kål, grøn peber, appelsiner, jordbær, osv

3. Fødevarer rige på D-vitamin, omfatter æg, smør, mælk, fisk, etc.

4. Fødevarer rige på calcium omfatter mælk, mælkeprodukter, kål etc.

5. Fødevarer rige på zink omfatter fjerkræ og yaytsy.

Kort sagt, patienter med nephritis volchanichnym nødt til at forbruge tilstrækkelig mad, gør ikke overanstrengelse. Men patienter med betændelse i leddene kan ikke bevæge sig, de bør undgå sollys og forhindre infektion. Patienter med fysisk og psykisk udfordring, ønsker at vinde denne kamp, ​​de har brug for at opretholde en god stemning, og forbedre patientens tilstand.

Hvis du har spørgsmål om nyresygdom, så kontakt os via telefon + 86-311-89261580 eller e-mail hospitalkidney@yandex.ru eller skype: hospital.kidney.

没有评论:

发表评论

Online Expert