2015年2月15日星期日

Er det muligt at reducere de større cyster i nyrerne?

Er det muligt at reducere de større cyster i nyrerne
Pochek- en arvelig polycystisk nyresygdom, som er karakteriseret ved forskellige cyster fyldt med væske. Med tiden disse cyster mere og mere. Tja, er det muligt at reducere disse stigende cyste?

I de europæiske lande ofte at udføre transaktioner i behandlingen af polycystisk nyresygdom. På et tidligt tidspunkt polycystisk nyre kun lidt mindre cyster i nyrerne og derefter Operationen vil hurtige og effektive resultater. Operationen er hurtig middel reducerer cyster og beskytter nyrefunktionen. Vi skal marchere ovschi frugt og højt indhold af kalium med hyperkaliæmi, som bananer og appelsiner. Men det nedostatki- efter fjernelse af store cyster steger cyster udvikle sig hurtigt.

Og så vi normalt reparere hos patienter med polycystisk nyresygdom konservativ behandling: Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Denne Osmotherapy bruger forskellige kinesiske urter varm komprimere. De aktive ingredienser i urter indgår direkte i nyrerne, og kan udvide blodkarrene, accelerere krovoobrasheniya forøge permeabiliteten af væggene i cyste at fjerne væske fra kistnuyu cyster, cyster og dermed falde. Desuden kan disse kinesiske urter inhibere unormal proliferation af nyretubuli epitelceller og sekretion, foring celler. Med Osmotherapy nyrefunktion forbedret betydeligt.

Hvis det er nødvendigt, vi stadig holdt et fodbad, spabad, Quan terapi, lavement, massage, akupunktur, moxibustion, og andre.

Hvis du vil vide mere, kan du kontakte vores online læge eller efterlade os en besked nedenfor og vi vil være glade for at hjælpe.

没有评论:

发表评论

Online Expert