2015年2月23日星期一

Effektivt Lisinopril sænker blodtrykket?

Effektivt Lisinopril sænker blodtrykket
Hej, min mand har CKD fase 4. Og hans læge gav ham lisinopril at reducere blodtrykket. Han sagde, at hvis blodtrykket bliver værre, er dialyse påkrævet. Kan du vise, hvordan du kan hjælpe os.

På grund af skader på nyrefunktionen, højt blodtryk er de mest almindelige symptomer på nyresygdom. Hvis ikke kontrolirrovat, højt blodtryk yderligere skade nyrerne og fremskynde forringelse til nyresvigt. Derfor bør du være mere opmærksomme på det.

ACE-hæmmere (angiotensinkonverterende enzym) er ofte bruges til at reducere davleniya.Eto kan udvide blodkarrene, at forbedre mængden af ​​blod, som hjælper med at beskytte nyrerne fra højt blodtryk. Lisinopril én type af ACE-hæmmere. Som med ethvert lægemiddel, lisinopril har bivirkninger såsom hoste, træthed, muskelsvaghed, svimmelhed, kvalme og opkastning, og så videre.

I traditionel kinesisk medicin, er varm komprimere terapi også ofte brugt, da det ikke kun lavere blodtryk, men også at forbedre nyrefunktionen. Denne terapi kan udvide blodkarrene til at sænke blodtrykket. Det kan også inhibere en inflammatorisk reaktion i nyrerne for at reducere yderligere skader.

Endvidere kan denne behandling bevirke nedbrydning af den ekstracellulære matrix for at forhindre renal fibrose .Desuden det vigtigste er, at det kan gendanne beskadiget nyre. Indtil nyrefunktionen er forbedret, vil blodtrykket falde, og din mand vil undgå dialyse.

For mere information, så send en e-mail: hospitalkidney@yandex.ru. Vores nyrespecialister vil give dig en mere detaljeret behandlingsplan efter en omfattende analyse .Rady hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert