2015年2月3日星期二

Hvorfor Sommetider frigiditet?

Hvorfor Sommetider frigiditet
Fysiske og følelsesmæssige komponenter påvirker seksualitet og kronisk nyresygdom (CKD). Hos patienter med CKD ofte koldt seksualitet (kold seksualitet), hvorfor CKD forårsager kold seksualitet?

Seksualitet kan afhænge af forskellige faktorer følgende:

1, træthed og svaghed:

Træthed og svaghed - er en af de almindelige symptomer på CKD. I CKD beskadigede nyrer kan ikke rense blodet af toksiner og affald, og dermed forskellige skadelige stoffer ophobes i kroppen. Disse skadelige stoffer forårsage træthed og svaghed, hvilket reducerer seksualitet.

2 at reducere produktionen af hormonet:

Et hormon er et kemisk stof, der produceres af det endokrine system. Hormoner spiller en vigtig rolle i oschusheniya seksuel lyst. Pochki- er en vigtig detalje af det endokrine system. Binyrerne producerer visse hormoner. Hvis hormoner bliver ubalanceret, faldt derefter seksuel lyst opstår.

3 erektil dysfunktion:

Hvis blodkar og nerver er beskadiget, er erektil dysfunktion forårsaget. Hvis der ikke er nok blodgennemstrømning og normal blodgennemstrømning, kan penis ikke opretholde en erektion. En diabetes og hypertension kraftigt påvirke blodkar og blodgennemstrømningen. Som et resultat, vil problemer med sex være.

4 tager medicin:

Patienter altid drikke forskellige lægemidler mod sygdomme, og så de kan undertrykke seksualitet.

Hvis du har seksuel kulde, så skal du ikke bekymre dig, fordi der er forskellige metoder og behandling. For mere information, efterlade os en besked nedenfor og vi vil være glade for at hjælpe.

没有评论:

发表评论

Online Expert