2015年2月4日星期三

Symptomer på Hypertensive nefropati

Symptomer på Hypertensive nefropati
Nu hypertension er en almindelig sygdom, denne sygdom har alvorlige konsekvenser for patienterne, hypertension er primært for ældre. Hvilken slags hypertensive nefropati?

1. Mange skum urin og forsvandt ikke. I urin mere albumoidtov.

2. Farven af urin skifter farve og bliver tyk te farve sojasovs, og hvor mudret vand.

3 .Slishkom meget eller lidt urin

Urin fra normale mennesker Gennemsnitlig daglig 1500 ml, 4-8 gange om dagen. Hvis en person har ingen feber og voldsom potootdenie, men mængden af urin pludseligt falder og stiger, er det tid til at komme til hospitalet og gør inspektion.

4. Urin i nat

En person, der er under 60 år, bør der ikke være nogen inkontinens. Hvis inkontinens steg med den person, mest sandsynligt er det en tidlig fænomen nyre dysfunktion.

5. Ødem

Specialist nefropati har denne morgen efter en mand vises ødem århundrede og den person forsvinder efter middag, og efter forhøjelsen af træthed efter hvile svække. Heavy hævelse normalt vises i benet, sacro-lænden.

Næste vi er sammen, vi forstår symptomerne på hypertensiv nefropati. Heavy hævelse er det vigtigste symptom på hypertensiv nefropati. Patienter med svær hypertensive nefropati har hydrothorax eller ascites. Når de har mere hydrothorax kan vyzavt åndedrætsbesvær. Høj ødem ofte ledsager lidt urin, forhøjet blodtryk og nem azotæmi. Et stort antal af proteinuri, er den vigtigste manifestation af hypertensive nefropati. Hyperlipidæmi kolesterol naturligvis stige.

For mere information, efterlade os en besked herunder eller kontakt vores online læge og glade for at hjælpe.

没有评论:

发表评论

Online Expert