2015年2月24日星期二

Hvad Midler til kronisk nyresvigt

Hvad Midler til kronisk nyresvigt
For patienter med kronisk nyresvigt (kronisk nyresvigt) er ofte et hårdt liv. For disse forskellige midler og forskellige varienty.

Dialyse:

Dialyse - en generel udbredt redskab i behandlingen af ​​kronisk nyresvigt. Dialyse hjælper patienterne til at rense blodet og reducerer symptomerne og ubehag. Men det gør ikke noget for at genoprette nyrefunktion. Især afhængighed dialyse gør patienterne regelmæssigt modtage dialyse for liv til liv.

Dialysepatienter med kronisk nyresvigt har brug for at forlænge den forventede levetid. Normalt kun tage dialyse ESRD. For patienter med kronisk nyresvigt på et tidligt tidspunkt ofte vælger andre sradstva at gendanne nyrefunktion.

Nyretransplantation:

Transplanttsatsiya renal (nyre transplantation) - er en anden mulighed for patienter med kronisk nyresvigt. Nyretransplantation er ofte betragtes ideel vybromom, men for disse patienter med IgA-nefropati og fokal segmentær glomerulosklerose transplantation mislykkes, og efter en nyretransplantation igen der er problemer med nyrerne. Nogle patienter efter operationen vellykket lider nyresvigt mellem.

Immunterapi:

Immunterapi er forskellig fra dialyse og nyretransplantationer, den forbinder europæiske og kinesisk medicin. Pretrapaty europæisk medicin taget til at lindre symptomerne og komplikationer, og naturlægemidler kinesisk medicin reparere beskadigede celler og væv, forbedre nyrefunktionen. Både medicinsk sammen for at forbedre tilstanden af ​​nyrerne.

HPN- denne terminal fase af kronisk nyresygdom, og det er vanskeligt at drage progression af kronisk nyresvigt. Og så det er meget vigtigt at forhindre kronisk nyresvigt.

没有评论:

发表评论

Online Expert