2015年2月9日星期一

Hvad Foods Patienter med IgA Jade skal undgås?

Hvad Foods Patienter med IgA Jade skal undgås
Mange patienter med IgA nefritis proluchayut forskellige midler til behandling og tage forskellige lekorstva at forbedre tilstanden af nyrerne og bremse forværring af sygdommen. Som vi alle ved, at patienter med IgA nefritis har strenge kosten restriktioner, fordi ordentlig kost spiller en stor rolle i deres liv, og behandling af sygdommen.

I dette tilfælde skal vi være opmærksomme på en sådan magt, som vi har brug for at undslippe hver dag og ikke til øget symptomer og forbedre tilstanden af nyrerne. Dernæst vil vi give dig et detaljeret svar, og vi håber, at du kan drage fordel af følgende elementer.

Hvilken mad til patienter med IgA nefritis nødt til at undgå?

1. konserverede aeg

Da æg indeholder bly, er det muligt at øge belastningen på nyrerne. Hvis patienter med IgA nephritis ofte spiser konserverede æg, bidrager den ikke til behandling af nyresygdom, men patienter har fænomenet forgiftning.

2. lugtende Doufu

Da han har gidrotionovaya syre, hvis patienterne spiser en masse, kan det være, producerer nyreskade.

3. Frø

Han har umættede fedtsyrer. Og det kan påvirke leverfunktionen øvrigt forårsage fedme pitsienty med IgA nefritis.

4. Spinat

Spinat indeholder oxalsyre. Hvis vi soedinimt shptnat zink og calcium, kan det være, at bringe patienter med zink sult og akaltserozom. Patienter med IgA nefritis over 40 år er det nødvendigt for at undgå spinat.

5. svinelever

Lad ham få kvaliteten af kolesterol, men patienter med IgA nefritis er nødvendig for at undgå det.

Hvis du har spørgsmål om kost for hypertensive nefropati, velkommen til at sende os en e-mail til e-mail hospitalkidney@hotmail.com, eller tale med vores læge online. Vi vil være glade for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert