2015年2月1日星期日

Naturlige midler af polycystisk nyresygdom

Naturlige midler af polycystisk nyresygdom
En besøgende på vores hjemmeside fortalte mig, at han kom naturlige urter og behandling af cyster i nyrerne, faktisk en af de meget tætte lider cyster i nyrerne (polycystisk nyresygdom). Og det er meget besspokoit arvelig sygdom pochek- polycystisk nyresygdom.

Pochek- polycystisk nyresygdom er arvelig. Nedarvede gener eller gen mutation fører til den unormale proliferation af tubulære epitelceller, og epitelceller af cystisk form, som udskiller kistnuyu væske og øger nyrecyster.

Hvis cyste er mere end 3 cm i størrelse eller endda pauser, det omgivende væv overtrådt. Hvis du ikke modtager en effektiv behandling for at reducere cyster, næsten 50% af patienter med polycystisk nyresygdom Log ind CRF (kronisk nyresvigt) i deres 60. år. Derfor er det vigtigt at reducere cyster i nyrerne. Her er nogle nyttige indstillinger.

1, Traditionel kinesisk medicin: alle tage urter har egenskaber: forbedre krovotsirkulyatsiyu inden for cystisk væg og øger permeabiliteten af cystisk væg, og dermed kan mere og mere flydende fjernes ved hjælp af cirkulation. Nogle andre lægemidler kan inaktivere cystiske epitelceller, så de kan undgå en gentagelse af polycystisk nyresygdom.

2, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy:

Dette Osmotherapy grundlag af kinesisk medicin vil give gode resultater i behandlingen af polycystisk nyresygdom.

Hvis du ønsker, hvilken behandling er den rette for dig, så lad os en besked herunder eller kontakt vores online læge. Og vi er glade for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert