2015年2月23日星期一

Hvorfor patienter med kronisk nyresvigt Refuse Dialyse?

Hvorfor patienter med kronisk nyresvigt Refuse Dialyse
Når en diagnose af kronisk nyresvigt (CRF) patienter synes at være prigovornymi ihjel. Det eneste valg til at forlænge livet - en dialyse. Men dialyse er ikke kun kan ikke gendanne nyrefunktionen, men også bringer en masse bivirkninger. Smertefulde bivirkninger gør det mere og flere patienter med kronisk nyresvigt nægter dialyse. Nå, hvad er bivirkninger af dialyse?

- Muskelkramper under dialyse og andre alvorlige symptomer:

Forekomsten af ​​syndromet ikke-ligevægtsdialyse er 3,4% -20%. Dialyse kan forårsage opkastning, kvalme, fordøjelsesbesvær og endda kramper, koma og død. Muskelkramper forekomme i over 15% af patienter i dialyse.

2, hypotension og Durga komplikationer:

Gipotoniya- en af ​​de almindelige bivirkninger af dialyse, dets forekomst er 20% -40%. Mange faktorer kan reducere trykket. Reduktion af tryk forårsaget af dialyse i vkontse baseret hurtig ultrafiltrering eller dårlig tilpasningsevne til dialysatet.

3, hjerteproblemer:

Uregelmæssig hjerterytme har en forekomst på 50%. Bivirkninger kan være forårsaget af dialyse koronar hjertesygdom (CHD), hjertesvigt, alvorlig anæmi, elektrolyt disorder, lavt blodtryk, hypoxi og Durga. Nedostatochnost- hjerte er den farligste bivirkning af dialyse.

Selvom dialyse bringer så mange bivirkninger, men det hjælper at fjerne noget af affald og giftstoffer fra kroppen og fjerne farlige sager i temmelig lang udstrækning. Hvis du bruger det fulde udbytte af dialyse, på samme tid og modtage metoder til genvinding af nyrefunktionen, er den store ruzultaty opnået. Hvis du vil gendanne nyrefunktionen, vi råde dig til at tage mikro-kinesisk medicin Osmotherapy.

Hvis du vil vide mere om vores Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, efterlade os en besked nedenfor og vi vil besvare dine spørgsmål så hurtigt som muligt.

没有评论:

发表评论

Online Expert