2015年2月5日星期四

Hvad er de tidlige symptomer på uræmi?

Hvad er de tidlige symptomer på uræmi
Patienter, der har været diagnosticeret med uræmi nøjagtige, men de kan ikke forstå årsagerne til denne sygdom korrekt .De troede, at de var normal på alle tidspunkter. Fordi de tidlige symptomer på uræmi er ikke meget mærkbar. Hertil kommer, at patienterne ikke er opmærksomme på uræmi. Hvorfor uræmi uden tydelige tidlige symptomer? Grund under normale omstændigheder, folk har to nyrer, hver nyre har en masse potentiale kompenserende evne. Når skader på nyrer ikke kan arbejde, og den anden nyre kan fungere fint. Så det bringer nyre overbelastning af arbejde, vil livet gradvist at reducere nyre. Med en stigning i nyreskader, og efter den sidste fase af uræmi, og derefter personen har tydelige symptomer på forgiftning.

Selv om der ikke tydelige tidlige symptomer på uræmi, doge vi kan generalisere nogle af symptomerne for årvågenhed.

1. Træthed og asteni. Dette kan være et tidligt symptom på uræmi, og folk er som regel nemt at ignorere disse symptomer. Fordi mange faktorer vil træthed og asteni, og de fleste mennesker gør ikke dumyut af uræmi.

2. Gulfarvning ansigt. Faktisk på grund af anæmi.

3. Ændringer i mængden af urin. Dette skyldes faldet i filtrering nyrefunktionen. Mængden af urin nogle mennesker gradvist at reducere med sygdommen.

4. Hypertension. Dette skyldes nedsat nyrefunktion, natrium og væskeophobning i kroppen kan forekomme hos patienter. Desuden, på dette tidspunkt også nyrerne udskiller stoffer, der kan øge blodtrykket.

5. Dårlig appetit. På grund af den høje kreatinin kan toksiner ikke kan isoleres, og en stor ophobning ophobes i det indre legeme. Folk vil blive vist fordøjelsesbesvær og dårlig appetit.

6. ødem. Dette er fænomenet uræmi, og folk er let påviselige.

Hvis patienter med nyre har disse symptomer, er det nødvendigt at komme til hospitalet og gøre funktionelle studier af nyrerne, og tjek Unit Stake kreatinin, og træffe afhjælpende procedure så hurtigt som muligt. Ifølge hans egen omstændigheder vil vælge en bekvem metode til behandling.

没有评论:

发表评论

Online Expert