2015年2月6日星期五

Hvorfor CRF forårsager anæmi?

Hvorfor CRF forårsager anæmi
Hvorfor kronisk nyresvigt (CRF) forårsager anæmi? Anemiya- er ikke en enkelt sygdom, men en komplikation af mange sygdomme, herunder kronisk nyresvigt. Og så folk med anæmi skal bestå tests. Hvorfor der er anæmi ved kronisk nyresvigt? Læs videre.

1, CKD påvirker røde blodlegemer:

Når CRF diverse affald og giftstoffer ophobes i blodet og fremskynde levetiden af røde blodlegemer. Disse skadelige stoffer medfører metaboliske forstyrrelser i erythrocytter og blanding deres skrøbelighed, som forårsager autolyse erytrocytter.

2, CKD påvirker hæmatopoiese:

Når CRF mindre erythropoietin. Desuden velsmag af hæmoglobin for oxygen falder, anvendeligheden enhed af hæmoglobin for oxygen slablyaetsya og så mindre erythropoietin. Og så mindre blod er foretaget.

Sådan lette anæmi med rod?

Anæmi forårsaget af kronisk nyresvigt, og derfor er det nødvendigt at reparere beskadigede celler og væv i nyrerne, genoprette nyrefunktion. Vi behandler CKD i Kina kinesisk medicin, bare kompliceret behandling, som omfatter Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, fodbad, spabad, en blanding Meykan, moxibustion, akupunktur og andre. Forskellige måder at sygdommen vælge forskellige behandlinger og medicin. Disse behandlingsmetoder baseret på kinesisk medicin lavet virkelig store og lange dayat effekter i behandling af kronisk nyresvigt og svækkelse af anæmi.

Hvis du er interesseret i vores behandling, efterlade os en besked nedenfor og vi vil være glade for at hjælpe.

没有评论:

发表评论

Online Expert