2015年2月24日星期二

Hvordan man kan stoppe opkastning i kronisk nyresvigt?

Hvordan man kan stoppe opkastning i kronisk nyresvigt
Hvordan man kan stoppe opkastning, når hronichkskoy Poczesna fiasko? Opkastning - dette er en af ​​mave - tarm ubehag ved kronisk nyresvigt (CRF), og især om morgenen. Opkastning ikke kun reducerer livskvaliteten, men også forhindrer patienter der kræves for at opnå tilstrækkelige næringsstoffer. Og så det er meget vigtigt at kontrollere opkastning. Læs mere.

Prichny opkastning CRF:

Faktisk er der ingen direkte forbindelse mellem mave-tarmkanalen og kronisk nyresvigt, men nyrer fungerer filtorami og fjerne affald og giftstoffer fra blodet. Når nyreskader diverse affald og giftstoffer ophobes i blodet, der forårsager mave ubehag.

Urea - er en af ​​de metabolitter, der er elimineret af nyrerne i det normale tilfælde, men i CRF urinstof ophobes i blodet og stimulerer urea akkumuleres mave - tarmkanalen og opkastning.

Hvordan man kan stoppe opkastning i kronisk nyresvigt?

Det er nødvendigt at kontrollere niveauet af urinstof, fordi opkastning har tætte bånd til det niveau af urinstof.

Mochevina- er en metabolit af proteinet og protein indtag bør reduceres før dialyse. Hvis patienter med kronisk nyresvigt allerede tager dialyse, er det nødvendigt at forbruge mere protein til at supplere utechennyh protein under protein.

Urea er fjernet nyrer i urinen, så drik vand hjælper løsne opkastning.

Men den ultimative løsning: at forbedre nyrefunktionen.

Dialyse og nyretransplantation hos patienter med kronisk nyresvigt behov for slutstadiet, fordi deres nyrer er fuldt narushёny og ikke arbejde. Men for dem med kronisk nyresvigt i de tidlige og mellemste trin er der en chance for at forbedre nyrefunktionen og mindske urea.

Hvis du er interesseret i vores behandlinger, kan du kontakte vores online læge eller mail: hospitalkidney@yandex.ru.

没有评论:

发表评论

Online Expert