2015年2月7日星期六

Symptomerne i åndedrætsorganerne med kronisk nyresvigt

Symptomerne i åndedrætsorganerne med kronisk nyresvigt
Nyrer er ikke kun ansvarlige for produktionen af urin, filtrering metaboliske affald og giftstoffer fra blodet, men også for at opretholde balancen af vand og elektrolytter, syre-base balance. Når CRF nogle nyttige stoffer som røde blodlegemer og protein i urinen omfatter, men metaboliske affald og affald akkumuleres i blodet og kroppen, som forårsager symptomer og ubehag.
Stillestående vand og acidose kan forårsage hvæsen, åndenød og svær acidose. Stillestående vand og nedsat hjertefunktion kan forårsage lungeødem og pleural effusion.

Ophobningen af affald og skadelige stoffer kan øge den alveolære kapillær permeabilitet og forårsage lungeødem. Patienter kan lide af åndenød, orthopnea, cyanose, paroxysmal hoste. Rettidig brug af diuretika eller dialyse kan hurtigt lindre disse symptomer.

Vi taler om lungehindebetændelse, han virkelig pleural effusion. Normalt 3-15 ml pleural fluid, som har en funktion af smøremiddel under vejrtrækning. Pleural fluid ikke fast i raske patienter og 500-1000 ml væske absorberes og re-udføres i 24 timer. Denne produktion og absorption er i en dynamisk ligevægt. Når denne ligevægt forstyrres individuelle eller systemiske lidelser, såsom kronisk nyresvigt, pleural væske dannelse er for hurtigt eller re-absorption er for langsom, så vil det være lungehindebetændelse.

Når for meget væske i pleurahulen, de to vil blive adskilt og pleural brystsmerter vil blive lettet, da de ikke vil gnide vejrtrækning. Men dyshenie hårdere endnu.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores online læge eller forlade os beskeder nizhe.Rada hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert