2015年2月24日星期二

Som patienter med forhøjet kreatinin føler uden Dialyse?

Som patienter med forhøjet kreatinin føler uden Dialyse
Når kreatinin i blodet til at stige til en vis grad (over 7,7 mg / dl), er dialyse sædvanligvis nødvendig for at forhindre farlige situationer. Dialyse er en kunstig nyre, erstatter beskadigede nyrer fjerne affald og giftstoffer fra blodet, men han er på ingen betingelse for at reparere og gendanne nyrefunktion og endda langsigtet vedtagelse af dialyse er forskellige dobochnye effekter og komplikationer, såsom muskelkramper, kløe i huden, hjertesvigt og etc. Især når dialyse starter, er du nødt til at tage ham hele sit liv i de fleste tilfælde. Derfor er mange patienter kraftigt afvise dialyse. Samt patienter med høj kreatinin føler uden dialyse?

Høj kreatinin indikerer, at blodet er meget affald og giftstoffer fra blodcirkulationen, og de dårligt påvirke andre organer og systemer, og så forårsager forskellige symptomer og ubehag.

- Opkastning og kvalme:

Øget urinstof (metabolists protein) forårsager opkastning og kvalme.

- Svaghed og træthed:

Svaghed og træthed ofte immyut grund renal anæmi. Når nyreskader nyre ikke producerer tilstrækkeligt erytropoietin, som bidrager til produktionen af ​​røde blodlegemer og anæmi, såkaldt. Især vil en høj koncentration af skadelige stoffer forkorte levetiden af ​​erytrocytter. I anæmi svaghed, træthed, dårlig hud, åndenød, hovedpine osv nemt opstå.

- Hovedpine:

anæmi, kan forhøjet blodtryk (hypertension) og søvnløshed også forårsage hovedpine.

- Stærk ødem:

Beskadigede nyrer kan ikke fjerne overskydende væske, og så er det stadig i kroppen og forårsager hævelse i ben, arme, ansigt og endda hele kroppen.

Desuden knoglemarv problemer, dårlig appetit, hjertesvigt, hyppig vandladning, følelse hver, kan der forekomme mavesmerter og andre. I svære tilfælde kan koma.

Og så når stigninger i serumkreatinin, jeg råde dig til at konsultere en læge for at få hjælp. I virkeligheden er der forskellige metoder til blod rensning, bortset dialysebehandling Quan, lavement, hæmofiltrering, hæmodiafiltrering, plasmaferese, immunoadsorption og andre. De er ikke blot rense blodet fra skadelige, men også reparere af nyrefunktionen.

For mere information, efterlade os en besked nedenfor og vi vil være glade for at hjælpe.

没有评论:

发表评论

Online Expert