2015年2月16日星期一

Cadmium toksicitet kan forårsaget af nyre?

Cadmium toksicitet kan forårsaget af nyre
Toksicitet af cadmium kan forårsage nyresygdom, såvel cadmium toksicitet forårsager nyreproblemer? Dernæst vil vi give dig et detaljeret svar, og vi håber, at du kan drage fordel af følgende elementer. Hvis du har et spørgsmål, så send dem hospitalkidney@hotmail.com, og vi vil besvare dine spørgsmål så hurtigt som muligt.

Når folk indånder støv med cadmium eller cadmium forbindelser sod, der kan gå ind i luftvejene, og så er der et problem med nyrerne. Når cadmium ind i blodet det binder til erytrocytter. Lever og nyrer - er vigtige legeme 2, som fjerner giftstoffer og affald fra kroppen. Langsigtet fjernelse af cadmium skader nyrer og endda lys.

I de tidlige stadier af nyreskade i almindelighed dysfunktion af den proximale tubulus reabsorption. Så et protein, sukker, vises phosphorsyre i urinen. Med nedsættelse af nyrefunktionen forskellige symptomer og ubehag opstår. Hvis der ikke er nogen effektiv behandling, kan nyresygdom prograssirovat til kronisk nyresvigt (CRF) og derefter dialyse er nødvendig for at forlænge livet og undgå farlige tilfælde.

Og så er det nødvendigt at reducere så meget som muligt møde med cadmium.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores online læge eller efterlade os en besked nedenfor og vi vil være glade for at hjælpe. Da jeg modtog Deres brev og hurtigt hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert