2015年2月14日星期六

Mad til diabetisk nefropati

Mad til diabetisk nefropati
Vi ved alle, at en daglig kost spiller en vigtig rolle i vores liv, især livet for patienter med nyresygdom. I dagens verden mange mennesker lider af diabetisk nefropati. Vi ved alle, at tilføjelsen til effektiv behandling, korrekt ernæring er også vigtigt for patienter med diabetisk nefropati. Så vidt vi ved, patienter med diabetisk nefropati har et strengt krav diæt. Så, hvad de spiser godt for deres helbred? Dernæst vil vi give dig et detaljeret svar, og vi håber, at du kan drage fordel af følgende elementer. Vær opmærksom på følgende principper, venligst:
Mad til diabetisk nefropati har fire principper som nedenfor.

1. Høj kvalitet kost gipoproteinovaya

Overskydende protein kan øge byrden i nyrerne, så patienterne nødt til at kontrollere mængden af protein indtag. I hverdagen, så prøv at spise en vegetabilsk protein og begrænse basisfødevarer. Og også du kan have lidt af mælk, fisk og magert kød, fordi disse produkter er animalsk protein.

2. Nutrition fedtfattig

Supplement varme til diabetisk nefropati nødt til at have en anstændig beløb. Hvis mængden af varme nedotatochno, creatinin og urinstof kan stige. Og når den mængde varme er for meget, det er dårligt for dit blodsukker. Patienterne skal spise nudler og vermicelli.

3. Malofosforistye mad

Lægen normalt forbyder patienterne er det indre af dyret, som hjerne, lever, nyrer, og der er få tørrede frugter som græskarkerner mv

Hvis du har andre spørgsmål, kan du sende dem via e-mail eller ringe hospitalkidney@yandex.ru + 86-311-89261580 og vi vil besvare dine spørgsmål så hurtigt som muligt. Glad for at hjælpe dig. Hav en god dag!

没有评论:

发表评论

Online Expert