2015年2月28日星期六

Høj kalium i blodet Er Kvalme med kronisk nyresvigt?

Høj kalium i blodet Er Kvalme med kronisk nyresvigt
Kvalme har tætte bånd til høj kalium i blodet hos patienter med kronisk nyresvigt (CRF)? Ja, det gør. Hvor højt kalium i blodet kan forårsage kvalme i kronisk nyresvigt? Hvordan til at lette kvalme? Læs videre.

Hvor højt kalium i blodet kan forårsage kvalme?

Kalium er en vigtig stof, som styrer nerver og muskler. Normal kalium i blodet understøtter normal hjerterytme, og opretholder væske og elektrolytbalancen, regulerer pH i blodet. Norm kalium krovi- 3,5-5,5 mg / l. Nyrerne hjælpe til at normalisere kalium i blodet, men i CRF beskadigede nyrer kan ikke fjerne overskydende kalium, og så er der hyperkaliæmi. Hyperkaliæmi nemt forårsager kvalme, svaghed, følelsesløshed og langsom puls, og andre.

Hvordan til at lette kvalme med kronisk nyresvigt?

For patienter med kronisk nyresvigt og hæmodialyse meget høj i kalium er nødvendig. Men efter dialyse kalium i blodet igen hæve. Det er nødvendigt at begrænse fødevarer med et højt kalium soderzhaeniem, såsom avocado, bananer, tørret frugt, kiwi, mango, appelsiner og appelsinjuice, papaya, sveskejuice, græskar, kartofler og pommes frites mv Undgå salt.

Især reparere beskadigede celler og væv i nyrerne og forbedre nyrefunktionen kinesisk medicin. Vi Nephropathy Hospital Shijiazhuang Kina afholde en række særlige behandlinger, som omfatter en mikro-kinesisk medicin Osmotherapy, fodbad, spa-bad, lavement terapi Quan, moxibustion, akupunktur, massage og andre. De kan udvide blodkarrene, fremskynde blodcirkulationen og forbedre funktionen af ​​nyrerne for at fjerne overskydende kalium niveauer. Og så svækket kvalme.

Hvis du har spørgsmål til os om CRF eller vores behandling, bedes du kontakte vores online læge. Og vi er altid glade for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert