2015年2月7日星期六

En lille smule om Membrane nefropati

En lille smule om Membrane nefropati
Nyresygdom er meget bekymrede over vores sundhed. Og membran nefropati stærk indflydelse på livskvaliteten for mennesker. Så vi nødt til at forstå symptomerne på membran nefropati, før du gør inspektion.

Nephropathy membran kan opdeles i primære og sekundære nefropati nefropati. Denne sygdom vil blive vist på alle alderstrin, men de fleste patienter, der allerede diagnosticeret mere end 30 år. Et flertal af den langsomt indsættende membran nefropati, under normale forhold, patienterne har ikke tidligere øvre luftvejsinfektioner, og nogle patienter var asymptomatiske, mange patienter har et stort antal af proteinuri, nefrotisk syndrom med dem. 80% af patienter med ødemer som det første symptom, 20% af patienterne gør inspektion af proteinuri. Under normale forhold, vil 50% af de voksne, og de fleste børn være mikroskopisk hæmaturi. Membrane Nephropathy adskiller sig fra mange forskellige akut nefropati tidlig sygdom uden hypertension. Men 30% af patienterne har forhøjet blodtryk. Ved begyndelsen af nyrefunktionen var normale, men udbruddet af flere uger til flere måneder kan være patienter med nyresvigt og uræmi skyldes en reduktion i den glomerulære filpratsii.

Inspektion af den primære membran nefropati inkluderet i albuminuri, gipoplbuminemiyu, hyperlipæmi og lipoiduriyu. Typisk er niveauet af serum og andre komponenter er normal, og de har ikke cirkulerende immunkomplekser. I den aktive fase af membranen nefropati blev C5b-9 i urin steg znachitlno. For at udelukke sekundære årsager, skal patienten gøres immunologisk påvisning af virus af hepatitis B, hepatitis virus C, syfilis, lupus nephritis og andre sygdomme i bindevæv og tumormarkør, etc.

klinisk manifestation

1. Alder

Patienter med en sådan membran nefropati koncentreret mennesker over 40 år. Udbrud af sygdommen er ofte mere okkulte.

2. Nefrotisk syndrom

Nefrotisk syndrom er en klinisk manifestation (stort antal proteaproyavleniya nefrotisk sindromainurii, hypoproteinæmi, høj ødem, hyperlipidæmi) eller asymptomatiske og nefrotiske proteinuri intervaller. Nogle patienter kan være symptomfri.

3. Mikroskopisk hæmaturi

Kan være forbundet med et lille antal mikroskopisk hæm.

4. Hypertension og nyresvigt

Nogle patienter med hypertension eller nyreinsufficiens. fysisk symptom

5. Den fysiske symptom

Patienten har ødem i de nedre ekstremiteter og ansigt. Nogle patienter kan være asymptomatisk, fundet under en rutinemæssig fysisk undersøgelse af proteinuri.

Hvis du har spørgsmål om nyresygdom, bedes du kontakte vores online læge. Glad for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert