2015年2月27日星期五

Hvilken slags produkter bør undgås for at forhindre nyreskader?

Hvilken slags produkter bør undgås for at forhindre nyreskader
Patienterne bør altid følge en diæt, fordi korrekt ernæring forværrer tilstanden af ​​nyrerne og fremskynder udviklingen af ​​nyresygdom. Korrekt kost plan, de har brug for. Nå, hvilke fødevarer bør undgås for at forhindre nyreskader? Læs videre.

Produkterne bør undgås:

Det er nødvendigt strengt at begrænse brugen af ​​natrium, kalium og fosfor.

1, det er nødvendigt for at undgå fødevarer med højt natrium:

Ved tilberedning er ikke nødvendigt at supplere måltider med salt og undgå salt mad, såsom kødkonserves, røget kød, salte snacks som chips, saltkringler og nødder, dåse eller frosne fødevarer, saucer og mere.

2, Det er nødvendigt at undgå fødevarer med højt kalium:

Fødevarer med højt kalium bringer skade og skader på nyrerne, såsom bananer, appelsinsaft og melon, mange bønner, tomater, mælk og chokolade. Høj kalium i blodet forårsager arytmi og endda hjertestop.

3 Det er nødvendigt at undgå fødevarer med højt proteinindhold:

Protein producerer mange metabolists under metabolists, hvilket øger belastningen på nyrerne og forårsager en stigning i kreatinin og urea. Faldet i proteinindtag sænker blod urea.

4, overvåge væskeindtag:

Når nyreskader forbruge for meget væske kan forårsage hævelse i benene, hænder, ansigt, og lungeødem, åndenød osv

Hvis du har spørgsmål, så lad os en besked nedenfor og vi vil være glade for at hjælpe.

没有评论:

发表评论

Online Expert