2015年2月24日星期二

Sådan hjælper patienter i dialyse fjerne den interne overskydende væske fra kroppen?

Sådan hjælper patienter i dialyse fjerne den interne overskydende væske fra kroppen
Sunde nyrer hjælpe balance Intercom Support overskydende væske. Men når nyrerne kasseres beskadigede nyrer er ikke i stand til at støtte denne balance, og i dette tilfælde den overskydende væske akkumuleres i kroppen. Derefter dialyse er nødvendig for at lette hævelse og fjerne overskydende væske fra kroppen. Læs mere.

Hvad sker der, når en stærk akkumulering af væske i kroppen?

Hvis du har en stærk ophobning af væske i kroppen og tager allerede dialyse dialysen gør du diskomfurtnym. Under dialyse, blodtrykket falder, og selv er svimmelhed eller besvimelse, muskelkramper, hovedpine, kvalme, etc. Ophobning af væske i kroppen forårsager også hævelse i fødder, hænder, ansigt, lunger og endda hele kroppen, åndenød og alvorlige hjerteproblemer.

Sådan undgår væskeophobning hos patienter i dialyse?

1 af organisk saltindtag fra kosten:

Anvendelse af salt gør dig tørstig, og så let at drikke mere vand og holde mere væske i kroppen. Sunde nyrer kan fjerne overskydende salt, og beskadigede nyrer kan ikke balancere salt og væske. Og så er det nødvendigt nøje at begrænse saltindtaget fra kosten.

2 Vælg frisk frugt og grønt:

Friske frugter og grøntsager indeholder sædvanligvis rig væske og bidrager til at stimulere nyrerne og fremme hyppig vandladning, herunder druer, vandmelon, salat og melon.

3 Diuretika:

Diuretika, hyppig vandladning og svække hævelse. Desuden er nogle fødevarer og urter er naturlige diuretika, såsom asparges, grøn te, mælkebøtte, roer, persille, etc.

4, kinesisk medicin:

Zadderzhki kropsvæsker behandles andre behandlinger kinesisk medicin, såsom massage, akupunktur, og Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. De kan udvide blodkarrene, fremskynde blodcirkulationen, øger blodgennemstrømningen til nyrerne, for at give de nødvendige næringsstoffer nyrerne. Således de beskadigede nyrer forbedret i vid udstrækning.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores online læge eller efterlade os en besked nedenfor og vi vil være glade for at hjælpe.

没有评论:

发表评论

Online Expert