2015年2月9日星期一

Kan jeg spiser vandmelon Patienter med kronisk nyresvigt?

Kan jeg spiser vandmelon Patienter med kronisk nyresvigt
Typisk mange patienter med kronisk nyresvigt mener, at vandmelon - en sund frugt, inddrivelse af sygdommen. Men i mange lande, eksperter og læger minde patienter ikke at spise for meget vandmelon .De sagde, at vandmelon er ikke kun mozhit hjælpe dem komme sig, men selv forværrer tilstanden hos patienter med kronisk nyresvigt.

Ofte betragtes som den bedste vandmelon frugt om sommeren,

Overdreven indtagelse af vandmeloner på kort tid kan øge mængden af væske i kroppen, og selv får den til mere end antallet af fysiologiske funktioner af organismen. Ale patienter med kronisk nyresvigt renal absorptionskapacitet er allerede stærkt povrzhdena og nyrer kan ikke konfigurere og vise for meget vand fra kroppen, som et resultat af dette fænomen kan føre til en kraftig stigning i blodvolumen og patienter nemt dør på grund af akut hjertesvigt.

Selvom is vandmelon har en god effekt i at lindre sommervarmen, men koldt stimulering af vandmelon er meget skadeligt og alvorlig sundhed maven, og endda føre til skader. Så når patienterne spiser vandmelon, bør være opmærksomme på temperaturen og mængden. Hvis du ønsker at sætte i køleskabet, bedre temperatur er omkring 8-10 ℃. Endvidere er det nødvendigt at styre mængden af vandmelon. Du må hellere tage mindre end 500 g hver gang.

Kort sagt, er svaret på spørgsmålet: Er det muligt at have en vandmelon i patienter med kronisk nyresvigt, --eto ja. Men du skal være opmærksom på kolchestvo og temperatur, ellers har en dårlig indvirkning på behandlingen af kronisk nyresvigt.

Hvis du vil vide boleshe infarmatsii af en sund kost, kan vores online kontakte din læge.
ikke på grund af sin funktion ødelæggelse af tørst, men på grund af fordelingen funktion af overskydende væske fra kroppen. Selvom vandmelon har mange anvendelsesmuligheder og indeholder rige og men forbruget af vandmelon er nødvendigt at være opmærksom.

没有评论:

发表评论

Online Expert