2015年2月23日星期一

Hvidløg olie er godt for sundheden for patienter med CKD?

Hvidløg olie er godt for sundheden for patienter med CKD
Hvidløg olie nyttigt for sundhed patienter med kronisk nyresygdom (CKD)? Undersøgelser har vist, at hvidløg olie meget polehnoe for patienter med CKD. Her er hans brug:

- Reducere højt kolesterol i blodet:

Kolesterol optræder ofte hos patienter med CKD. Garlic reducerer højt kolesterol i blodet, fordi chesnkah allicin, som rydder hydroxylradikaler. Derfor hvidløgsolie reducerer risikoen for hjerte-kar-sygdomme.

- Bekæmpelse af infektioner:

Patienter med CKD lettere at lide af infektioner end sund. Hvidløg olie er meget nyttigt i kampen mod infektioner og betændelse.

- Beskyt funktion af hjertet:

Hvidløgsolie kan sænke blodtryk, kolesterol, triglycerider, forebygge aterosklerose og reducere risikoen for hjerteanfald og slagtilfælde.

- Styrke immunsystemet:

Rå hvidløg dræber bakterier og styrker immunforsvaret og stoppe yderligere skade på nyrerne. Han skabte et rent internt miljø.

Desuden Hvidløg øger og regulerer frigivelsen af ​​insulin i blodsukkeret af diabetikere.

Kort sagt, hvidløg og hvidløg olie gavner patienter med CKD. Men det er nødvendigt at have en moderat, fordi for mange chasnkov og hvidløg olie bringer bivirkninger.

Hvis du har spørgsmål, så lad os en besked herunder eller send en e-mail: hospitalkidney@yandex.ru og vi er glade for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert