2015年2月15日星期日

Hvordan styrer proteinuri i kronisk nyresvigt?

Hvordan styrer proteinuri i kronisk nyresvigt
Effektiv styring reducerer proteinuri udvikling for kronisk nyresvigt og hjælp prognose. Men mange patienter med kronisk nedsat nedostatochnosyu ikke klar over, hvordan man forvalter proteinuri
Proteinuri accelerere kronisk nyresvigt

Proteinuri er ikke normalt, at symptomerne på nyresygdom, og overskuddet af fodret protein i blodet. Nyre involveret i blod filtrering, hvor affaldet udledes og opbevares fødevarer. Nyre glomerulær filtration gennem membranfilter funktionen udføres, men disse membraner beskadiger postupet overskydende protein i urin og proteinuri former.

Proteinuri er et af symptomerne for nyre povrazhdeniya. Men for patienter med kronisk nyresygdom vises proteinuri. Hvis ikke rettidig og effektiv kontrol, vil mere og mere protein lække og beskadige nyrerne bliver mere og mere alvorlig. Selv proteinuri opstår på grund af beskadiget glomerulær membranfiltrering, til gengæld accelererer sygdomsprogression.

Sådan håndteres proteinuri for kronisk nyresvigt?

For patienter med kronisk nyresvigt er nødvendig for effektivt at behandle proteinuri, så fødevarer og behandling er nødvendige.

Forplejning: proteinindtag kan øge renal naguzku dermed føre til nye tab i nyrerne, og patienter med kronisk nyresvigt neobhdimo af organisk proteinindtag. Men for vores krop har brug for protein, og patienterne kan forbruge nogle af høj kvalitet protein, som kan opfylde vores fysiske efterspørgsel og dermed producerer mindre affald. I vores daglige liv, høj kvalitet protein, der findes i magert kød, fisk, æggehvider og mælk.

Behandling: kronisk nyresvigt, protein lækager i urinen, fordi glomerulær membranfiltrering er beskadiget, så restaureringen af den beskadigede filtermembranen med medicin, som kinesisk medicin er vigtig. Mens nyreskader repareret, proteinet stopper lækagen og proteinuri bragt under kontrol effektivt.

没有评论:

发表评论

Online Expert