2015年2月14日星期六

Nyre rense sikkert og effektivt

Nyre rense sikkert og effektivt
Sunde nyrer filter blod til at opfylde affald og giftstoffer. Men når nyrerne er beskadiget, deres filtrering kapacitetsreduktion. I dette tilfælde de ekstra skadelige stoffer ophobes i blodet og i nyrerne og forårsage forskellige problemer, herunder fordøjelsesproblemer, nerve problemer og gastrointestinale problemer. Og så rense blodet og nyrer - det er meget vigtigt at forhindre farlige og vanskelige forhold og forlænge levetiden af patienter. Nå, hvordan man effektivt og sikkert rense nyrerne?

1 Drik mere vand:

For at understøtte funktsirovanie normale nyrer, er du nødt til at drikke mere vand, spise frisk frugt og grøntsager med et højt indhold af væske. Og så nogle af affaldet kan fjernes fra nyrerne til urinen. Selvfølgelig, hvis der er hævelse, er det nødvendigt nøje at begrænse brugen af væske.

2, op med at drikke og ryge:

Alkoholiske drikkevarer og rygning har meget skadelige virkninger på nyrerne og kan bære alvorlige komplikationer.

3, kinesiske urter:

Nogle kinesiske urter har vanddrivende egenskaber og hjælper med at rense nyrerne. Nogle urter indeholder rige phytonutrients og bidrage til at styrke og rense nyrerne. For eksempel, brombær, burre rod, mælkebøtte, katost, brændenælde, persille og Nigella, melbærris blade.

4, der er hvidløg:

Garlic fremmer produktionen af urin og hjælper med at rense nyrerne. Selvfølgelig kan du priyant tilsætning af hvidløg.

5, Enema:

Klizma- er en af vores metoder til behandling på grund af kinesisk medicin. Enema hjælper med at fjerne de indre skadelige stoffer.

Her er nogle naturlige metoder til at rense nyrerne. Det skal bemærkes, vigtigst af alt, det er at reparere og gendanne nyrefunktionen.

Hvis du har spørgsmål, så lad os en besked herunder eller kontakt vores online læge.

没有评论:

发表评论

Online Expert